PROGRAMMA OETV VOOR 3 EN 6 NOVEMBER 2001
nominatie DE UITZENDTIJDEN: WE WAREN EVEN VERHUISD VAN DE DINSDAG NAAR DE VRIJDAGAVOND, MAAR WE ZIJN WEER TERUG OP ONZE OUDE STEK, DUS ELKE DINSDAGAVOND VAN 23 TOT 24 UUR OP AMSTERDAM 2. OP ZATERDAG BLIJFT ONZE UITZENDTIJD VOORLOPIG WEL GEWIJZIGD, NAMELIJK I.P.V. 18 -19 NU VAN 15-16 UUR OP AMSTERDAM 1. MAAR WIE WEET KOMEN WE WEL WEER TERUG OP ONZE OUDE TIJD!
WE HEBBEN EEN DRUKKE TIJD ACHTER DE RUG MET VEEL ONTWIKKELINGEN. IN DE EERSTE PLAATS ZIJN WE GENOMINEERD VOOR HET BESTE SALTO TV-PROGRAMMA 2001. WE HEBBEN NIET GEWONNEN MAAR HET HEEFT WEL INVLOED OP ONZE AMBITIES. WIJ ZULLEN BINNENKORT ONS PROGRAMMA IN EEN NIEUW JASJE STEKEN. WE ZIJN ALVAST BEGONNEN MET DE WEB-SITE. KIJKT U VOOR UZELF!
MAPA SPEELT TWEE EENAKTERS IN BELLEVUE
The MAPA betekent Moving Academy for Performing Arts en is opgericht in 1993. Het is bedoeld om jonge acteurs uit Midden- en Oosteuropa te steunen in hun zoeken naar onafhankelijkheid en uitwisselings-mogeljikheden. MAPA organiseert jaarljiks een zomer-collectief in Berlijn, waar in workshops onder meer gewerkt wordt aan een eigen theater-productie, waarmee op reis word gegaan. Dit jaar bracht de MAPA Karavan Tour 2001 Black Souls, bestaande uit twee korte stukken - CELEBRARE en WHITE CHRISTMAS - over het taboe van de haat. Onder regie van de Nederlanders Dette Glashouwer van Suver Nuver en Jochem Stavenuiter van Bambi worden deze stukken gespeeld door jonge acteurs uit Duitsland, Hongarije, Italie, Kroatie, Oostenrijk, Polen, Roemenie, Slowakije en Tsjechie. Toen de MAPA Karavan op 23 en 24 oktober het Amsterdamse Bellevue aandeed, ging OETV ging er naartoe, maakte opnamen en interviewde twee acteurs.

Interview met ALEXEI SHULGIN

De kunstenaar Alexei Shulgin uit Moskou gaf op het World Wide Video Festival twee optredens 'Me and my 368 DX'. In een exclusief interview met Oost Europa TeleVisie legt hij uit hoe hij van conceptualist en internet-kunstenaar veranderde in rock-musicus. Hij vertelt ook hoe zijn ouderwetse 386 DX computer (uit 1992) in staat is klassieke rock-songs te spelen inclusief grafische effecten en waarom hij zulke verouderde technologie gebruikt. Wij laten de Real Video filmpjes nog even op onze site staan.
RealVideo - low bandwidth
RealVideo - hight bandwidth
RealVideo - low bandwidth
RealVideo - hight bandwidth
RealVideo - low bandwidth
RealVideo - hight bandwidth

Volgende week weer een gevarieerd programma!

 

Veel kijkplezier!


OETV - iedere zaterdagmiddag van 15.00 tot 16.00uur op Salto Amsterdam 1 en iedere dinsdagavond van 23.00 tot 24.00 op Salto A 2